Terug zoeken


maandag 19 november 2018
06:43The KnackMy Sharona
06:39BB & Q BandGenie
06:37M-22How Does It Feel
06:32Alicia KeysYou Don't Know My Name
06:23King BeeBack by Dope Demand
06:17Raydio Ft,Ray Parker Jr.You Can't Change That
06:12Midge UreIf I Was
06:08Huey Lewis & The NewsHeart And Soul

05:58Alexander O'NeilFake
05:54Break MachineStreet Dance
05:50Taio Cruz & Travie McCoyHigher
05:46Lighthouse FamilyHigh
05:42Paper LaceThe Night Chicago Died
05:38Status QuoWhatever You Want
05:33Herb Alpert & Janet JacksonDiamonds
05:30Zara LarssonRuin My Life
05:25Rasmusin the shadows
05:22Chris ReaI Can Hear Your Heart Beat
05:18Gary MooreStill Got The Blues
05:15Al StewartOn the border
05:12KinksYou Really Got Me
05:09PrinceWhen Doves Cry
05:04Garland JeffreysHail Hail Rock 'n Roll

04:56John NewmanCome And Get It
04:53Everything but the girlEach and everyone
04:50GalantisNo Money
04:47RozallaEverybody's Free (To Feel Good)
04:43Shocking BlueMighty Joe
04:40Golden EarringGoing To The Run
04:35Dusty SpringfieldNothing Has Been Proved
04:32Elton JohnI'm Still Standing
04:23Ten SharpJapanese Lovesong
04:19BraxtonsThe Boss
04:16DoorsLight My Fire (Edit)
04:12Hot ChocolateSo You Win Again
04:08BananaramaRobert De Niro's Waiting
04:04Michael JacksonDon't Stop Ti'll You Get Enough

03:55Belinda CarlisleCircle in the sand
03:50Michael Jackson, Justin TimberlakeLove never felt so good
03:46Jon Bon JoviMidnight In Chelsea
03:43Bob Seger & The Silver Bullet BandStill The Same
03:39Paul McCartney & WingsComing Up
03:36Taylor DayneProve Your Love
03:33PilgrimsWhite Men
03:24Tina TurnerHelp (Single Version)
03:20Ilse DelangeI'm Not So Though
03:17VerveBitter Sweet Symphony
03:13Dr. Hook & Medicine ShowSylvia's Mother
03:09Kid Creole & The CoconutsEndicott
03:05Bon JoviLivin' On A Prayer

02:56Mary J. Blige(You make me feel like a) natural woman
02:53A Great Big World & Christina AguileraSay Something
02:49CB MiltonSend me an Angel
02:45The DriftersYou're More Than a Number In My Little Red Book
02:42Alan Parsons ProjectDon't Answer Me
02:37Lyn CollinsThink (About It)
02:34TexasInner Smile
02:29Robbie WilliamsFeel
02:26MadonnaPapa don't preach
02:22SashaIf You Believe
02:18Herbert GronemeyerHalt Mich
02:15Peter AllenI Go To Rio
02:11Paula AbdulStraight Up
02:08David BowieThis Is Not America

01:58Nu ShoozI Can't Wait
01:54taylor swifti knew you were trouble
01:47Stevie WonderI Wish
01:43Joe CockerSummer In The City
01:39Olivia Newton-John & ELOXanadu
01:36Lady GagaBorn This Way
01:31Daniel PowterBad Day
01:25Blue NileTinseltown In The Rain
01:20Paul CarrackDedicated
01:16Alan WalkerFaded
01:12Lou RawlsSee you when I get there
01:09BanglesWalk Like An Egyptian
01:05Human LeagueHuman

00:55Justin BieberLove Yourself
00:50MassiveUnfinished Sympathy
00:46Herman Brood & His Wild RomanceSaturday Night
00:42Christopher CrossRide like the wind
00:38Talk TalkLife's What You Make It
00:34Echo & The BunnymenBring On The Dancing Horses
00:30Snow PatrolShut Your Eyes
00:25Patti LaBelleOh, People
00:21Simply RedStars
00:17Rolling StonesIt's All Over Now
00:1310CCLife is a minestrone
00:09Bryan AdamsRun To You
00:06Faith EvansMesmerized

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
 19-11-2018, 06:44

Er zijn 33 meldingen, waarvan 25 files (81 km)