woensdag 19 september 2018

Twee van terrorisme verdachte mannen keken ook naar Erasmusbrug
De twee mannen die mogelijk een terroristische aanslag wilden plegen op een Rotterdams politiebureau, hebben ook foto's en filmpjes van de Erasmusbrug gemaakt. 

'De Ligt ontbreekt bij Ajax tegen AEK Athene vanwege knieblessure'
Ajax moet het woensdagavond in het Champions League-duel met AEK Athene waarschijnlijk zonder aanvoerder Matthijs de Ligt doen. De verdediger zou niet kunnen spelen door een lichte knieblessure.

Trump prijst hulpverleners na 'een van de natste orkanen ooit'
Orkaan Florence, die meerdere levens eiste in de Verenigde Staten, is volgens de Amerikaanse president Donald Trump "een van de natste ooit vanuit het perspectief van water". De president bedankte alle hulpverleners dinsdag in een toespraak.

Marijnissen: 'Dijkhoff laat nieuwe generatie in de steek'
Traditioneel volgen na Prinsjesdag de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer. Op de eerste dag is woord aan de Kamer.

Onderzoeksraad onderzoekt instorten parkeergarage Wormerveer
De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) overweegt een onderzoek in te stellen naar de instorting van een parkeergarage in Wormerveer.

'Vijf miljoen kinderen in Jemen met hongerdood bedreigd'
Meer dan vijf miljoen kinderen in Jemen worden met de hongerdood bedreigd, waarschuwt hulporganisatie Save the Children. Recente luchtaanvallen hebben een belangrijke aanvoerroute van het land lamgelegd, waardoor voedsel- en brandstoftekorten nog meer oplopen.

Restaurant en woning in Poortugaal verwoest door felle brand
Een restaurant en een naastgelegen woning in de Zuid-Hollandse plaats Poortugaal zijn woensdagmorgen door een felle brand verwoest. De brandweer beschouwt het pand als verloren.

'Noord- en Zuid-Korea zetten nieuwe stap richting vrede'
Noord- en Zuid-Korea stellen een nieuwe stap te hebben gezet in het vredesproces tussen beide landen. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de president van Zuid-Korea, Moon Jae-in, hebben tijdens de driedaagse top in Pyongyang afgesproken zich in te zetten voor een kernwapenvrij en vreedzaam schiereiland.

Glennis Grace krijgt staande ovatie voor vertolking Run in finale AGT
Glennis Grace heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in de finale van America's Got Talent weer een staande ovatie gekregen, deze keer met haar vertolking van het nummer Run. De Nederlandse zangeres is een van de tien finalisten van de Amerikaanse talentenjacht.

Politieke Beschouwingen in teken van dividend en senaat
Nu de plannen van het kabinet voor volgend jaar officieel bekend zijn gemaakt met Prinsjesdag, grijpt de oppositie de Algemene Politieke Beschouwingen die woensdag van start gaan aan om een voorschot te nemen op de aanstaande Eerste Kamerverkiezingen. Wat kunnen we verwachten tijdens dit politieke hoogtepunt van het jaar?

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
 Verkeersinformatie
 19-09-2018, 12:43

Er zijn 11 meldingen (geen file)
nederlandseradio.nl