ADVERTEREN


Een adverteerder van News Internetradio.nl heeft recht op de volgende zaken:
  1. Radiocommercial tijdens de uitzendingen van News Internetradio
  2. Vermelding op de Social Media kanalen van News Internetradio
  3. Vermelding op de homepage van de website van News Internetradio

Toekomst
FM verdwijnt binnen een aantal jaar. Daarom is internetradio hét nieuwe radio luisteren. News Internetradio.nl is ambitieus en wil zich nog meer gaan profileren met nog meer live radio programma's.

In de toekomst wil News Internetradio ook graag uit gaan zenden op DAB+. Op dit moment zijn we dan ook al druk bezig alle mogelijkheden te bekijken. Als je luistert via een radio met DAB+ technologie (digitale radio via de ether), kun je luisteren naar de zenders die je al kent van de FM en extra digital only stations.

Een radio met DAB+ technologie biedt meer keuze aan radiostations, meer gemak, digitale geluidskwaliteit en in bijna heel Nederland gratis ontvangst van radiostations. Daarvoor heeft de luisteraar wel een digitale DAB+ radio nodig. Net als bij FM heeft de luisteraar geen abonnementskosten en geen gedoe met registreren of inloggen. Alleen maar afstemmen op zijn favoriete radiostation en radio luisteren in digitale geluidskwaliteit.

De DAB+ digitale ether-netwerken zijn vooralsnog gebouwd voor ontvangst buitenshuis. Op termijn worden meer zendmasten geplaatst waardoor de DAB+ netwerken ook meer en meer geschikt zullen zijn voor digitale DAB+ radio's binnenshuis. Afhankelijk van waar de luisteraar woont, kan het toch ook nu al zo zijn dat digitale radiostations binnenshuis prima te ontvangen zijn. DAB+ is op termijn de vervanger van de FM.

Interesse?
Heb je interesse om te adverteren op News Internetradio.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met Arjan Hermans, 06 13414582 of arjan.hermans@kpnmail.nl.

Huidige adverteerders


Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
 Verkeersinformatie
 19-09-2018, 13:43

Er zijn 11 meldingen, waarvan 2 files (4 km)
nederlandseradio.nl